God Påske!

Vi ønsker alle en riktig god, frisk og kortreist påske!

Vi vil i åpne butikken på Steinkjer i løpet av april, og vil ha endelig dato klar rett etter påske. Vi vil da annonsere ny info på hjemmeside, facebook og instagram.

Det vil bli strengere retningslinjer ifht hvor mange som kan være inne i butikken samtidig, og vi anmoder alle som skal avhente ur- og gull-reparasjoner om å avtale tid på forhånd.
Dette kan gjøres ved å ringe butikken på tlf 74162168, sende epost til butikk@husbyoptikk.no eller bruke kontaktskjemaet her på hjemmesiden. Dersom du får en varsling om ferdig reparasjon på sms kan denne også besvares med ønske om tidspunkt for henting.

Vi tar imot nye reparasjoner, og innleverte gjenstander vil bli lagt i karantene før iverksetting av arbeid. Leveringstid settes til ca 4 uker på standard reparasjoner. Lengre leveringstid må påregnes i noen tilfeller.

Vi vil gjenoppta synsundersøkelse ihht anbefalinger fra helsemyndighetene. Undersøkelsene vil gjennomføres ihht til myndighetenes krav om smittevern. Dato for oppstart med synsundersøkelser vil også annonseres i kanaler som nevnt tidligere.

Vi har utsatt åpningen av vår nye avdeling på Inderøya. Vi vil komme tilbake med endelig dato for åpning.

Husk at du fortsatt kan bestille linser hos oss! Vi ordner med forsendelse direkte til postkasse og betaling via faktura.

Vi gleder oss veldig til å åpne dørene igjen og treffe våre kunder (på anbefalt avstand), og vi vil gjøre det vi kan for å ivareta vårt ansvar som helsepersonell og gjøre det vi kan i forbindelse med smittevern.

God påske!

Terje Husby