Vi søker ny kollega!

 

Vikariat butikkmedarbeider/kundeveileder, med mulighet for fast stilling. Vil du jobbe hos oss?

Vi søker kundeveileder/butikkmedarbeider til vår optiker-forretning i Steinkjer Sentrum i 50-80% vikariat fra 1. september 2017.

Erfaring fra optiker-bransjen er ikke et krav, men en grunnleggende forståelse for data/pc og butikkerfaring er en fordel. Opplæring i våre produkter og vårt fagfelt vil bli gitt.

Jobben vil bestå i å hjelpe kunder med å finne brilleinnfatninger og solbriller, informere om brilleglass, salg av klokker, kikkerter og noe hørehjelpemidler. Det innebærer også å bytte klokkebatteri, små-reparasjoner av briller og klokker, generell orden i butikken, følge opp på bestillinger og ellers daglig drift i butikken.


Vi trenger deg som:

  • Er blid og serviceinstilt
  • Er ansvarsfull, pålitelig og punktlig
  • Er selvstendig i arbeidet
  • Har en lidenskap for mote og trend
  • Ønsker å lære mer om syn og synshjelpemidler

Vikariatet varer frem til 1.sept 2018, men kan være mulighet for å få gå over i en faststilling på ca 50% deretter.

Søknad kan sendes til butikk@husbyoptikk.no eller leveres i butikken i Ogndalsvegen 11.

Har du spørsmål angående stillingen, ring gjerne Terje Husby på tlf 97024652. Du finner også informasjon om oss og vårt fagfelt her på vår hjemmeside.
 

Om Husby Optikk:

Vi er en liten optiker-forretning i hjertet av Steinkjer, som forhandler briller, linser, solbriller, klokker, kikkerter m.m. Vi har en lidenskap for våre produkter, og jobber hele tiden for å ha høy-aktuelle produkter av høy kvalitet. Vi velger selv ut hvilke brillemerker, solbrillemerker osv. vi forhandler, og som en del av vårt team vil du også være med på å påvirke hvilke briller som blir å finne i vår butikk. Våre merker er for eks. Lindberg, Celinè, Alain Mikli, Face a Face, RayBan, Julbo, Chloè, Skaga, Marc O’Polo, KunoQvist, Savile Row, Raymond Weil, Seiko, Triwa, m.m.

Vi er en del av Alliance Optikk, som er et landsdekkende optikersamarbeid med nesten 80 butikker. Butikken kan spores tilbake til 1854, og er dermed en av Steinkjers eldste forretninger.  Vi er en del av Steinkjer Sentrumsforening, hvor butikkene gjerne samarbeider i forbindelse med ulike events og moteshow.

Vi er opptatt av godt fagarbeid og at vi skal ha det bra på jobb. Vi er 3 faste ansatte i 100% stilling, og har i tillegg en stilling på ca 50% som står ledig etter 1. september. I et års tid vil det være behov for ekstra arbeidskraft, og vi trenger derfor noen som kan jobbe ekstra i denne perioden.


Kontaktinformasjon:

Telefon: 97024652 (Terje Husby)
E-post: butikk@husbyoptikk.no
Postadresse: Husby Optikk, Pb 3024, 7709 Steinkjer
Besøksadresse: Ogndalsvegen 11, 7711 Steinkjer

 
Terje Husby