Barnebriller fra Disney i butikken!

Nå har vi fått inn briller med figurer fra Frost, Biler, Spiderman og Disneyprinsesser!

Vi hjelper dere med å se på hvilken passform som gir størst mulig komfort for deres barn, og hjelper med å finne riktig brille for ditt barn.

Ved kjøp av komplett brille vil det hos barn følge med en gratis brille fra merket Poke eller Nice. For 600,- ekstra kan en velge å få ekstrabrillen med farge og dermed få en solbrille med styrke.
Tilbudet gjelder for barn opp til 14 år, og kan ikke kombineres med andre tilbud og kampanjer.

Vi voksne ser ofte annerledes på briller enn små barn gjør. Vi voksne er kanskje svært opptatt av at brillene vi har skal matche alle mulig antrekk og anledninger. Hos barn handler det mer om hva en liker, enten det er favorittfarger eller elementer og figurer en har et nært forhold til.

Får barnet være delaktig i valget er det også større sjans for at motivasjonen for å ta i bruk brillene er enda større. Figurene i brillene fra Disney, fargene og mønstrene gir noe å snakke om, og gir barna enda et positivt element ved brillebruken.

Les mer om BARN OG SYN her

Vi er behjelpelig med papirarbeid og utlegg i de tilfeller NAV skal dekke brilleglass og deler av innfatningskostnaden. Dermed vil det i disse tilfellene kun være nødvendig å betale for eventuelt mellomlegg for innfatning; vi ordner med fakturering av resten av beløpet hos NAV.

Lurer du på om ditt barn kan være kandidat for refusjon hos NAV? Spør oss; kom innom butikken eller send oss en mail på butikk@husbyoptikk.no

Terje Husby