Tips til konfirmasjonsgaver

Mai kommer med konfirmasjoner, og vi ønsker å gi dere noen tips til hva en kan gi til de unge håpefulle

Smykker:

Et klassisk smykke kan være i bruk nesten hele livet! Vi har smykker i alle prisklasser, så du kan finne flotte gaver uansett hva budsjettet måtte være. Enkle sølvsmykker kan være flott, eller kanskje en diamantring i hvitt gull? Mansjettknapper, slipsnåler og tag-smykker er også gaver som fenger! Vi har tags/anheng og armbånd som kan graveres, og vi har gullsmeden som kan gravere. 

Bunadsølv

Vår gullsmed er den eneste som lager det originale bunadssølvet til Floanbunaden/Nord-Trønder bunaden. Vær obs  på at det er noe leveringstid på dette, så vær ute i god tid! Eller kanskje det er en gammel sølje som kan repareres eller pusses for å gies videre i gave?

Klokker:

Klokkene har blitt et smykke til både han og henne. Vi fører merker som Raymond Weil, Seiko, Triwa, Casio, Orient og Bonett. Det er også mulighet for å gravere på baklokket på enkelte klokker. Raymond Weil sin jubileums-serie er spesielt godt egnet til dette. 

Kikkert:

En god kikkert kan være midt i blinken for den friluftsinteresserte, eller kanskje den som går med en liten astrofysiker i magen? Vi har både håndkikkerter, stativkikkerter og stjernekikkerter i flere prisklasser. 

Solbriller:

En klassisk solbrille faller ofte i smak hos konfirmanten! Vi har flere gode forslag, enten det er til byliv eller sportsbruk.

Arvegods:

Har du en ring eller smykke som kanskje kan gies som arv i konfirmasjonsgave? Vår gullsmed pusser opp og evt. reparerer både smykker, bestikk og andre gjenstander som trenger en kyndig hånd før det gies videre. Vær obs på at det i april og mai er noe lenger leveringstid på reparasjoner og andre tjenester hos gullsmeden.

Terje Husby