Ny butikk på Inderøya åpner 26.mai!

SNART åpner vi vår andre avdeling!

IMG_4470.jpg

Nesten like lenge som vi har vært Husby Optikk har vi tenkt på og drømt om å få enda en avdeling på Inderøya. I fjor ble drømmelokalet i det gamle bankbygget i Øvergata 4 ledig, og da var det bare å slå til! I hele år har vi jobbet på spreng for å få realisert våre planer, men situasjonen med Covid-19 satte en liten brems på farta i mars og april.
Nå er det full fart forover, og åpning 26.mai!

ÅPNINGSTIDENE PÅ INDERØY-AVDELINGEN
blir følgende:

Mandag: STENGT
Tirsdag: 9 - 17
Onsdag: 9 - 15
Torsdag: 9- 15
Fredag: 9 -15
Lørdag: 10 - 14

Vi har et ønske om at designet i butikken skal skille seg litt ut fra andre optikerforretninger, og har benyttet oss av eminent eksperthjelp Studio Strek. Studio Strek har levert et skisseprosjekt og vært uvurderlig rådgivere i detaljeringen. Prosessen med å få på plass skisseprosjekt har vært utrolig givende, og sammen har vi funnet et uttrykk som vi synes er veldig spennende. Vi gleder oss til å se hvordan alt tar form etter hvert som elementene faller på plass.

Til ferdigstillelse av et par av hovedelementene har vi fått hjelp av lokal møbelsnekker Åge Sivertsen, som har sitt verksted på Straumen.
Optikersnekker Terje jobber med å lage interiør som brille- og solbrilleoppheng, understell til glassmontere og hyller til briller. Selvgjort er velgjort!

Vi forholder oss til anbefalinger fra Folkehelseinstituttet, og må derfor planlegge ny-åpningen i henhold til hvor mange som kan samles i et sånt lokale på samme tid. Program er ikke lagt, men vi håper på å kunne feire stort, men fordelt i passe porsjoner. Vi kommer tilbake med detaljer når åpningen nærmer seg.

Følg oss gjerne på instagram og facebook!

Du og du, som vi gleder oss til å åpne dørene!

Terje Husby