Ekte brilleglede

Husby Optikk ligger i hjertet av Steinkjer med røtter helt tilbake til 1854. Vi tilbyr synsundersøkelser, linsekontroller og linsetilpasninger, samtidig som vi fører et stort utvalg av briller fra kjente motehus og designere. Vi har også smykker fra det norske merket Gulldia.

I tillegg utfører vår gullsmed Trond Stene smykkereparasjoner, gravering og produksjon av smykker. I tillegg er han den eneste som produserer originalt bunadssølv til Floan/Nord-Trønderbunaden. 

 
 

Terje Husby
Optiker

Autorisert optiker og linseoptiker og autorisert for bruk av diagnostiske medikamenter/øyedråper (GKD2) Har tidligere jobbet 3 år hos Specsavers Stjørdal, hvor han var daglig leder. Har også jobbet 5 år hos Brilleland Kongensgt i Trondheim. Utdannet i København.

Anne Sofie Staven Husby
Optiker

Autorisert optiker, linseoptiker og autorisert for bruk av diagnostiske medikamenter/øyedråper (GKD2). Sist ansatt hos Krogh Optikk H. Iversen i Trondheim. Har også jobbet 2 år hos Synsam Solsiden og 4 år i Brilleland i Trondheim (Kongensgate og Tiller). Utdannet i København.

 

LINN SAXHAUG HANSEN
Brillestylist

Har jobbet med klær, mote og sportsutstyr. Motebevisst og vet hva som gjelder når det kommer til både briller, solbriller og klokker.
 

1511178479976.jpg

Trond Stene
gullsmed

Utdannet gullsmed ved Plus-skolen i Fredrikstad, og har jobbet som gullsmed siden 1990. De siste årene har han drevet Steinkjer Gull og Sølvsmie, som nå har flyttet til oss og blitt en del av Husby Optikk.

 
IMG_3965.jpg

HUSBY OPTIKK
ogndalsvegen 11

Husby Optikk ligger i hjertet av Steinkjer med røtter helt tilbake til 1854. Vi er en del av Alliance Optikk, og samarbeider med butikker over hele landet. Velkommen innom vår butikk for en hyggelig prat!