Raymond Weil Jubileumsur

Vi er stolt leverandør av jubileumsur fra Raymond Weil, og har også i år levert jubileumsur til NTE. Urene har blitt delt ut til NTE-ansatte som har vært ansatt i 30 år. 

Urene har markører og krone i 18 karats gull. På dame-modellen er det også 12 diamanter på time-markørene og perlemorsskive. Gode urverk og safirglass gjør at klokkene tåler hverdagsbruk, og kan dermed både brukes til hverdag og fest. Jubileumsurene er spesiallaget for det norske markedet, og leveres gravert med navn og/eller logo. 

Raymond Weil er et familie-eid, sveitsisk urmerke som lager klokker med klassisk design og høy kvalitet. Deres design henter ofte inspirasjon fra klassisk musikk, noe en kan se på modell-navn som Maestro, Toccatta og Tango. Men merket henter også elementer fra store ikoner som The Beatles, Frank Sinatra, Gibson Les Paul, Buddy Holly, David Bowie m.m. Spesial-modellene lages i begrensede opplag, og Raymond Weils Beatles-ur ble revet bort fra lageret før det rakk å komme ut i butikkenes hyller.

Leveransen av jubileums- og gull-ur har de siste årene vært utfordrende på grunn av tilgang på gull og på grunn av gullpris. Vår leverandør er svært pålitelig, og på tidspunkter hvor andre leverandører ikke kan skaffe gull-ur har det alltid vært kort leveringstid hos Raymond Weil. Klokkene ligger på lager i Norge, og kommer derfor ut i butikk etter kun få dager.

Ønsker du å gi jubileumsur til dine ansatte? Ta kontakt med oss på butikk@husbyoptikk.no eller telefon 74 16 21 68, så lager vi et pristilbud til deg og din bedrift, som tar hensyn til reglene for skattefire gaver for ansatte ved jubileum. 

 

SAM_1626_2.jpg
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
Terje Husby